ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Sayın Valimiz Vahdettin Özkan' dan İlçemize Ziyaret

Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanımız Hayrettin GÜNGÖR, İl müdürleri eşliğinde ilçemizi ziyaret ettiler. Valimiz ve eşliğindeki heyet belediye başkanımızı makamında ziyaret ederek ardından Misak-i Milli Konferans Salonunda istişare toplantısı yapıldı.

Belediye başkanımızdan ve Mahalle muhtarlarından ilçemizin ihtiyaçları ve sorunları hakkında Sayın valimize ve Büyükşehir belediye başkanımıza bilgi verildi. Valimize Nurhak Belediye Sporun forması hediye edildi ve belediye parkı gezildi.