Pınarbaşı Mahallesi Yol Çalışmaları Hızlandırıldı

İlçemizde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını  Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI yerinde inceledi.

Biçin, Umutlu, Yılan Ovası ve diğer yaylaların ulaşımında kullanılan Pınarbaşı Mahallesi Hıdırlar Mevki kısmında yapılan yol çalışmaları ile aksayacak olan ulaşımın daha kolay ve hızlı olması için ve hizmetin durmadan devam edebilmesi çalışmaların daha hızlı yürütülmesi için Belediye ekiplerimizce Pınarbaşı-Hacılar-Hıdırlar arasındaki yola malzeme serildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI, ''Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve çalışmaların durmaması için belediyemizce gerekli desteği sunmaya devam edeceğini.'' belirtti.