Ortagöz Piknik Alanı Çevre Düzenleme Çalışmaları Yapıldı

Gurbetçi vatandaşlarımızında aramıza katılması ile İlçe halkımız tarafından da yoğun kullanılan  Ortagöz Piknik alanında belediyemiz ekiplerince çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması yapılmıştır.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ; ''İlçemizin piknik alanına atılan çöpler bizleri gerçekten üzmüştür. Piknik alanının çevre düzenleme ve temizleme çalışmalarını yeniden yapılmıştır. Vatandaşlarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda vakit geçirmeleri için gerekli duyarlılığı göstererek çevremizi temiz tutalım. Ayrıca iş yoğunluğuna göre düzenli olarak haftada bir veya iki defa temizlik çalışmalarımız devam edecektir." dedi.