Okullarımız Farkındalık Yaratmak Projesi İle Buluşturuldu

Belediyemiz tarafından Kullar ve Tatlar mahallelerimizde bulunan okullar ziyaret edildi ve öğrencilerimize küçük ikramlarda bulunuldu. Ayrıca Farkındalık Yaratmak Projesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere Mont ve Bot dağıtımı yapıldı.

Öncelikle, Farkındalık Yaratmak Projesi Kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olan Nevin Şengel’ e ve projeye destek olan diğer katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.

Bu projenin okullarımızla buluşturtulmasının teminini sağlayan belediye başkanımız Av. Ahmet Akkuş’ a organizasyonu ve dağıtımı gerçekleştiren Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Olgunsoy’a ve okullarında bizleri ağırlayan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.   “BİR ÇOCUK GÜLER, DÜNYA GÜLER”