Nurhak'ta Ağaç Dikme Seferberliği
       Nurhak Belediyesi Orman Haftası Kapsamında Ağaç Dikme Etkinliği Gerçekleştirdi.
      Nurhak Belediyesi tarafından, orman haftası kapsamında okulların, mahalle mezarlıklarına, ilçe jandarma komutanlığı bahçesine, birçok kamu alanına ve vatandaşların bahçelerine 1500 Çam ağacı getirerek dikimini sağladı.
      Belediyemiz imkanları ile getirilen ve dikimi sağlan Çam fidanlarının ilçemizi yeşillendireceğini umuyoruz.
     Kaymakamımız İsmail  PENDİK, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Fatih TORUN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri,  Okul öğretmenlerinin ve Öğrencilerin katılımıyla  “Orman Haftası” kapsamında ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Düzenlenen ağaç dikim etkinliğinde değerlendirmelerde bulunan belediye başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Orman Haftası dolayısıyla ilçemizde ağaç dikim çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Akkuş; “Baharın gelişiyle okullarımızın bahçelerinin renklendiği güzelleştiği bir süreç. Biz de bugün Nurhak Barış İlköğretim Ortaokulumuz da öğrencilerimiz ile birlikte bir ağaç dikim etkinliği gerçekleştirdik. Biz hem çevrenin ve doğanın güzelleşmesi hem de insanların bu çevreyi doğayı hoyratça kirletmeden onlara sahip çıkmanın yollarını da anlatabilmek için bu tür etkinlikler yapıyoruz. Bütün insanların da doğaya sahip çıkması ve ağaç dikimi konusunda duyarlılık göstererek çalışma yapması gerekmektedir. Bundan sonra ki süreçte de bu çalışmalar artarak devam edecek.  Öğrencilerimiz sahip oldukları güzellikleri yaşatmak adına sahiplenme adına doğayı ağacı sahiplenme adına onları da bu etkinliğe kattık” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ öncelikle, çam fidanlarının ilçemize kazandırılmasında büyük katkı sunan Elbistan Orman İşletme Şefi Ceyhun Alkan’ a, ağaç dikiminde emeği geçen herkese, öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize nazik ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.