Nurhak’a CUMHURİYET Meydanı Yakışır

Nurhak büyük hedeflerle, bu günü değil yarını düşünerek çağdaş uygar yaşanabilir bir ilçeyi hedeflemiştik yani çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir Nurhak bırakmak hepimizin asli görevlerinden biri olduğunu beyan etmiştik. Bu amaçla gençlerimizin, yaşlılarımızın, engellilerimizin yani toplumun her kesimine hitap edecek olan kent meydanı projesi Nurhak ilçemizin olmazsa olmaz dediğimiz ihtiyaçlarından bir tanesiydi. Vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği bir mekan olmasının yanısıra her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği kent meydanı projesi, ilçemizin önemli bir eksiğinin giderilmesi gerekiyordu. Bu eksiğin giderilmesi için belediye hizmet binamızın yanında Mülkiyeti Yaşar Döner’ e ait petrol istasyonu kamulaştırılarak ilk adımı atılmıştı ve  “Meydanlarda, Nurhak’ımıza Cumhuriyet Meydanı yakışır dedik ve Cumhuriyet Meydanını yapmak boynumuzun borcu olsun.” demiştik halkımıza. Bu gün bu borcu ödemek için 17/10/2017 tarihinde ihalesi yapıldı 10/11/2017 tarihinde de sözleşmesi yapılarak yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak ilk kazmayı vurmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz. Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen bizi İzmir Karabağlar belediyesi ile kardeş belediye ilan eden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ na yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Seyit TORUN’a ve kardeş kentimiz İzmir Karabağlar belediye başkanı Muhittin SELVİTOPU başta olmak üzere meclisine, ekibine ve katkısı olan bütün dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.