Nurhak’ ta Karne Dağıtım Töreni

Yoğun kar yağışı nedeniyle dağıtılamayan öğrencilerin karnelerinin dağıtımı bugün Nurhak Cumhuriyet Meydanında büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Nurhak Kaymakamlığı bünyesinde Milli eğitim müdürlüğü organizesinde tüm merkez okulları Nurhak Cumhuriyet meydanında bir araya geldiler. Nurhak’ ın vazgeçilmezi beyaz kar örtüsü üzerinde, Nurhak Kaymakamı Cihat Koç, Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz, daire müdürleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile karne töreni gerçekleştirildi. Törende öğrencilere ekmek arası mangalda sucuk ikram edildi. Karınlarını da doyuran öğrencilerin karne heyecanının verdiği mutluğu doyasıya yaşadılar.
     Belediye Başkanımız Akkuş öğrencilere eğitim sürecinde başarılar dileyerek, eğitimin her sürecinde öğrencilerin yanında ve desteğinin tam olduğunu belirtti.
     Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.