Nurhak Sağlık İçin Yürüdü

Nurhak Toplum Sağlığı  Merkezi tarafından  Obezite ile mücadele kapsamında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi. İlçe kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN, Muhtarlarımız,  Daire Amirleri ve Müdürleri, Belediye Personeli, kanaat önderleri ve haklımızın yoğun katılımı ile Nurhak Belediyesi bahçesinden başlayan yürüyüş Eskiköy Mahallesinde son buldu.

Eskiköy Mahalle Muhtarı Halil koyun ve mahalle sakinleri yürüyüşe katılanları mahalle girişinde karşılayarak katılımcılara yemek ve meyve ikramında bulundu.