Nurhak İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Anlamlı Yürüyüş

Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Nurhak Ortaokulunun düzenlediği ''Bağımlılık ve zararlı alışkanlıklara dikkat çekmek'' için yapılan yürüyüşe katıldı. İlçe kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, İlçe Emniyet Amiri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, mahalle muhtarlarımız, öğretmenler, öğrenciler, vatandaşlar katıldı.

Hükümet konağı önünden başlayan yürüyüşte, öğrenciler ellerinde pankartlar, dövizlerle her türlü zararlı alışkanlık ve zararlı maddelerle ilgili slogonlar attılar.

Önceden belirlenen yürüyüş güzergahı boyunca vatandaşlarımızın da katılımı ile devam eden yürüyüş Nurhak ortaokulu bahçesinde sonlandırıldı.