13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Nurhak Belediyesi’nden, MYO öğrencilerine ücretsiz bağlama kursu

Nurhak Belediyesi tarafından, Elbistan Meslek Yüksek Okulu Nurhak Yerleşkesi’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik ücretsiz bağlama kursu açıldı.

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, Nurhak Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bağlama öğrenme taleplerine duyarlılık göstererek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmanın yapılarak kursun açılmasını istedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurs, belediye toplantı salonunda düzenlenirken, öğrenciler ise hafta sonları ve akşamları ücretsiz kursa katılıyorlar.

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, kursla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Nurhak’ın kültürü ile özdeşmiş olan bağlamayı, değişik şehirlerden ve kültürlerden gelen öğrencilerimizin öğrenmek istemelerinden onur duydum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yaptığı bu çalışmayla da bu değerlerimize sahip çıkma noktasında adım atmış bulunmaktayız. Ücretsiz bu kurslardan tüm öğrencilerimizin faydalanacağını umuyor, ilgilerini bekliyorum” dedi.