ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Nurhak Belediyesi’nde Devir Teslim

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanı seçilen İlhami BOZAN, düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başladı. Mazbatasını aldıktan sonra başkanlık makamında düzenlenen törene katılan İlhami BOZAN, eski Başkan Ahmet AKKUŞ’ tan belediye başkanlığı görevini teslim aldı. Nurhak Belediye Başkanı Bozan, “Nurhak” için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Belediye girişinde çok sayıda Nurhak’ lı vatandaş tarafından karşılanan Başkan İlhami Bozan, devir teslim imzalarının atılmasının ardından başkanlık görevini devraldı.

HİZMETLERE DEVAM
       Devir teslim töreninde konuşan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Nurhak’ın geleceği için çalışacağını belirterek şunları söyledi:
“Nurhak, 31 Mart’ta çok güzel bir seçim geçirdi. Seçimlerde bize oy veren vermeyen tüm Nurhak halkına ve bugüne kadar Nurhak’a hizmetleri olan herkese teşekkür ederek Nurhak ilçemize kaldığı yerden hizmete devam edeceğiz. Nurhak’ımızı daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız” dedi.
       Eski Başkan Akkuş; İlhami Başkanımızı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.