Nurhak Belediyesi’nde Devir Teslim
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanı seçilen İlhami BOZAN, belediye binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanı seçilen İlhami BOZAN, düzenlenen devir teslim töreniyle göreve başladı. Mazbatasını aldıktan sonra başkanlık makamında düzenlenen törene katılan İlhami BOZAN, eski Başkan Ahmet AKKUŞ’ tan belediye başkanlığı görevini teslim aldı. Nurhak Belediye Başkanı Bozan, “Nurhak” için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Belediye girişinde çok sayıda Nurhak’ lı vatandaş tarafından karşılanan Başkan İlhami Bozan, devir teslim imzalarının atılmasının ardından başkanlık görevini devraldı.

HİZMETLERE DEVAM
       Devir teslim töreninde konuşan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Nurhak’ın geleceği için çalışacağını belirterek şunları söyledi:
“Nurhak, 31 Mart’ta çok güzel bir seçim geçirdi. Seçimlerde bize oy veren vermeyen tüm Nurhak halkına ve bugüne kadar Nurhak’a hizmetleri olan herkese teşekkür ederek Nurhak ilçemize kaldığı yerden hizmete devam edeceğiz. Nurhak’ımızı daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız” dedi.
       Eski Başkan Akkuş; İlhami Başkanımızı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.