Nurhak Belediyesince Tiyatro Etkinliği
      Nurhak Belediyesinin Kültürel ve Sosyal faaliyetler kapsamında Kültür Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ve Samsun Sanat Tiyatrosunun oynadığı “Gölgesinde Çınarın” isimli tiyatro oyunu, 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 18.00'da Nurhak Misak-ı Milli Konferans Salonunda sahnelendi.
      Ayrıca yine Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 13.00 ve saat 14.00'da Nurhak Misak-ı Milli Konferans Salonunda iki seans olmak üzere “İki Bavul Dolusu” isimli çocuk oyunu çocuklar için sahnelendi.
      Oyunlar, izleyen vatandaşlar ve çocuklar tarafından büyük bir ilgi gördü. Çocuklar bu anlamlı günde bayramı ikinci kez yaşadılar.
      Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş; “Nurhak belediyesi olarak Kültürel ve Sosyal faaliyetler kapsamında tiyatro sunumunun Anadoluda bir yer olan Nurhak’ ta çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın tiyatroyla buluşturulmasının çok anlamlı olduğunu belirtti.
     Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş; “Öncelikle buraya kadar gelip Nurhaklıları sanatla buluşturan Samsun Sanat Tiyatrosuna, salonu dolduran Nurhaklılara ve organizasyonu gerçekleştiren Kültür Müdürümüz Hüseyin OLGUNSOY’ a teşekkür ediyorum .” dedi.