13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Nurhak Belediyesi Personeline Kamuda Etik Eğitimi Verdi

Nurhak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, belediye personeline “Kamuda Etik” eğitimi verildi. Düzenlenen eğitimde, kamu çalışanlarının uyması gereken etik kurallar incelendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin OLGUNSOY’un verdiği “Kamuda Etik” eğitimine belediye personeli iştirak etti. Kamusal alanda etik davranış kuralları değerlendirildi ve yerel yönetimlerde etik kültürünün geliştirilmesi ve ilkelerinin benimsenmesi görsel sunumlarla anlatıldı.