Nurhak Belediyesi Personeline Kamuda Etik Eğitimi Verdi

Nurhak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, belediye personeline “Kamuda Etik” eğitimi verildi. Düzenlenen eğitimde, kamu çalışanlarının uyması gereken etik kurallar incelendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin OLGUNSOY’un verdiği “Kamuda Etik” eğitimine belediye personeli iştirak etti. Kamusal alanda etik davranış kuralları değerlendirildi ve yerel yönetimlerde etik kültürünün geliştirilmesi ve ilkelerinin benimsenmesi görsel sunumlarla anlatıldı.