Kilitli Parke Çalışmaları Hızla Devam Etmekte

Nurhak Belediyesi; 2017 yılında tamamladığı 65.000 metre kare kilitli parke taşına ek olarak, 2018 yılı için ihalesini bitirdiği ve büyük bir kısmı tamamlanan 65.000 metre kare kilitli parke yol yapım çalışmaları hızla devam etmektedir.

Daha Güzel Bir Nurhak için, çalışan belediyemiz en kısa sürede ihalesi biten yolları tamamlayıp yeni yolların yapımını hedeflemektedir.

Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan AKKUŞ; ''İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve yurt dışından gelen misafirlerimizin huzur ve mutlu bir ordamda zaman geçirmeleri için, ekip olarak yoğun mesai sarf ediyoruz. Parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. 2017 de tamamladığımız 55.000 metre kare çalışmamıza ek 10.000 metre kare kilitli parke çalışması yaptık. 2018'de 65.000 metre kare kilitli parke ve bordür döşeme ihalesi yaptık. Amacımız ilçemizde Nurhak Belediyesine ait yolların hepsini parke taşı döşemek. Belirlenen program dahilinde ihalesi biten yollarda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu yılda tamamladığımız hedefi geçmeyi planlıyoruz.'' dedi.