Kaymakamımız KOÇ'tan Başkan AKKUŞ'a İade-i Ziyaret

İlçemize yeni atanan ve 01.10.2018 tarihi itibarı ile göreve başlayan Kaymakamımız Cihat KOÇ, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ'a iade-i ziyarette bulundu.

Belediye personeli tarafından karşılanan kaymakamımız, Belediye Başkanımız AKKUŞ'u makamında ziyaret etti.

Başkanımız kendilerine yeniden hoş geldiniz diyerek, ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan AKKUŞ ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Başkan AKKUŞ ''Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi ile uyum içerisinde çalışıp, Nurhak'ın layık olduğu yere gelmesi için hizmet edeceğiz. Kendisine görevinde başarılar diliyorum.''dedi.