Kaymakam İsmail PENDİK'e Veda Yemeği

Belediyemiz tarafından Kaymakamımız İsmail PENDİK onuruna Nurhak Öğretmen evinde verilen veda yemeği ilçe protokolünü, sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlarımızı, gazilerimizi ve vatandaşlarımızı bir araya getirdi.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen veda yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, '' Sayın kaymakamımız hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. İlk günden beri Nurhak için her türlü sorunun çözülmesi için elinden geleni yapan kaymakamımız İsmail PENDİK ile uyum içerisinde çalıştık ve ortak paydamız Nurhak oldu. Buradan Belediyemiz adına, belediye personelimiz adına, ilçemizin değerli sakinleri adına kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılar diliyorum.'' dedi.