13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Kahramanmaraş Valisi Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER Nuhak'ta

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Nurhak’ta yapılan hizmetler ve yatırımları yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyarette bulundu.

Vali Güvençer, Hükümet Konağı önünde Nurhak Kaymakamı Osman Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İlhan Güngör, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, İlçe Emniyet Amiri Hakan Erdem ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlığa geçen Vali Güvençer, personeli ziyaret edip Kaymakam Osman Demir’den, ilçede yapılan yatırımlar, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Nurhak Hüyük İlkokulu ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Güvençer, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ile görüştükten sonra sınıf ve atölyeleri gezdi.

11-C Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Sınıfını ziyaret eden Vali Güvençer, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Eğitim kurumları ziyaretlerine devam eden Vali Güvençer, Elbistan Meslek Yüksek Okulu Nurhak Yerleşkesi’nde öğrenim gören öğrenciler ile sohbet edip, öğle yemeğini Meslek Yüksek Okulu yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yedi.

Daha sonra Belediye Başkanlığına geçen Vali Güvençer, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş’u ziyaret ederek, belediye hizmetlerine ilişkin bilgiler aldı.

İlçe Emniyet Amirliği ve İl Jandarma Komutanlığına da ziyaretler gerçekleştiren Vali Mustafa Hakan Güvençer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İlhan Güngör ve İlçe Emniyet Amiri Hakan Erdem’den sorumluluk alanlarına ait asayiş olayları hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Karaçar Ortaokulu inşaatını da ziyaret eden Vali Güvençer,  okul inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.