Kahraman Gazimizden Örnek Davranış

Gazilerimiz; Gaziler Derneği Başkanı Hasan BÜLBÜL'ün önerisi ile  hem öğrencilere Gaziliğin anlam ve önemini anlatabilmek hemde onlara destek olabilmek amacıyla özel bir programla öğrencilerle buluşturuldu.

Misak-ı Milli Konferans salonunun da ilçemiz okullarından yüzlerce öğrencinin katılımı ile öğrencilerimiz Gazilerimiz ile buluştu. İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ ve tüm kurum müdürlerinin de katıldığı programa Nurhak'ın gururu Gazilerimiz onurlandırdı. İstiklal Marşımız ve saygı duruşunun ardından Gazilerimiz sahneye davet edildi.

Önce kendilerini tanıtan Gazilerimiz, öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar, yaşadıkları duygu ve kahramanlık dolu anıları paylaştılar ama en çok duygulandıran: Dilan isimli  öğrencinin ''Yine vatanımız için canınızı ortaya koyup savaşa gider misiniz?'' sorusuna hep bir ağızdan ''Seve Seve'' cevabını vermeleri oldu.

Konuşma yapmak üzere söz alan Gazi dernek başkanı Hasan BÜLBÜL ''Sevgili öğrenciler ülkemizin daha da ilerilere götürmek için her şeyden önce Eğitim ve daha çok çalışmaya ihtiyacımız var.'' dedi ve kendine Devletimizin verdiği Gazilik Maaşı ile aldığı hediyeleri öğrencilerimize dağıttı.

Toplu hatıra resimleri çektirilerek programa son verildi.