İstiklal Marşı’ nın Kabulünün 97. Yıl Dönümü Kutlandı

İstiklal Marşımızın Kabulünün 97. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı Misak-i Milli Konferans Salonunda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamı sayın, İsmail PENDİK, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ ile kurum amirleri,  öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerin hazırladığı, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, türküler,  Mehmet Akif'in hayatı ve İstiklal Marşımızın yazılma sürecini anlatan skeç gösterisi ve oratoryo gösterisi ile devam etti.

Daha sonra da  İstiklal Marşımızın 10 kıtasının ezberden okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.