İlçemizde Yoğun Kar Yağışı Devam Ediyor

İlçemize ilk karın yağmasından sonra ara ara yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı sonucu ilçe merkezimizde kar kalınlığı 65cm ve 80cm arasında değişen yüksekliğe ulaştı.
        Belediyemiz tarafından karla mücadele için gerekli tedbirler önceden alınmış olup, yağan yoğun kar yağışına rağmen belediyemiz gerekli yol açma çalışmalarını zamanında tamamlamıştır. Açılmayan yolumuz bulunmamaktadır.  Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Belediye olarak gerekli ekip ve ekipmanlarımızın her zaman hazır olduğunu belirterek vatandaşlarımız acil bir durum olduğunda belediyemize bilgi verilmesini belirti.