13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
İlçemizde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Etkinliği Gerçekleştirdi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, belediyemiz iş birliğinde çocuk tiyatro etkinliği.
       Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, belediyemiz iş birliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında 25.04.2016 tarihinde Nurhak Misak-ı Milli Konferans salonunda "Minik Sincaplar" adlı tiyatro oyunu Sahnelendi.
       Programa, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ, İlçe Milli Eğitim Müdür Yrd. Erdem HURMAN, Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin OLGUNSOY ve Okul Müdürleri katıldı.
       İlkokul ve Ana Okulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte çocuklar oldukça eğlenceli bir vakit geçirdi.