İlçemizde Cumhuriyetimizin 94. Yılı Coşku İle Kutlandı

Cumhuriyetimizin ilanın 94. yıl dönümü ilçemizde halkımızın da katılımı ile kapalı spor salonunda büyük bir coşku ile kutlandı.

28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Anıtına Çelenk konulması ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlayan program; 29 Ekim Pazar günü Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile devam etti.

Tebriklerin kabulünden sonra protokol heyeti ile birlikte tören alanına geçen Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ burada tüm ilçemiz okulları, vatandaşlarımız  ve sivil toplum kuruluşlarınında katılımı ile ilçemiz kapalı spor salonunda Cumhuriyet Bayramı coşkusuna  ortak oldu ve vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Tören okulların hazırlamış olduğu gösterilerin ardından sona erdi.