İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Büyük Taarruz'un 95'inci yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygıyla anıldı. 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarına  İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Ahmet AKKUŞ, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehit yakınları ve Gazilerimiz, vatandaşlarımızın katıldı.

Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan program, şehit ve gazilerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.Ardından tebrikleri kabul etmek için Kaymakamlık Makamına geçen İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK ve Belediye Başkanımız Ahmet AKKUŞ 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul ettiler.