İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
      Sayın Kaymakamımız Cihat KOÇ'un Başkanlığında, Belediye Başkanımız İlhami Bozan, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla Misak-i Milli Konferans salonunda İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Toplantı Kaymakamımız Cihat Koç’un açılış konuşmasıyla başladı ve Belediye Başkanımızın konuşması ile devam etti. Konuşmanın akabinde   katılımcılar söz alarak, ilçemizdeki sorunlar ve yapılması gerekenleri dile getirdiler. Belediye başkanımız İlhami Bozan belediyemizin sorumluluk alanlarındaki konularda muhtarlarımızı ve katılımcıları bilgilendirdi.