ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
div style="text-align: justify;">      Sayın Kaymakamımız Cihat KOÇ'un Başkanlığında, Belediye Başkanımız İlhami Bozan, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla Misak-i Milli Konferans salonunda İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Toplantı Kaymakamımız Cihat Koç’un açılış konuşmasıyla başladı ve Belediye Başkanımızın konuşması ile devam etti. Konuşmanın akabinde   katılımcılar söz alarak, ilçemizdeki sorunlar ve yapılması gerekenleri dile getirdiler. Belediye başkanımız İlhami Bozan belediyemizin sorumluluk alanlarındaki konularda muhtarlarımızı ve katılımcıları bilgilendirdi.