13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Hoş Geldin Bebek (Maba ve Bez Bizden)
Mama ve Bez yardımı başvurusu
Sosyal devlet anlayışını benimseyen Nurhak Belediyesi Türkiye’de korona virüs dönemi geçirdiğimiz bu zorlu günlerde 2 yaşına kadar olan, çocuk vatandaşlarını da unutmadı.
Her konuda vatandaşının yanında olan belediyemiz. Yine Belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek olan yardımlarla mama ve bez ihtiyacı olan ailelerin bu ihtiyaçları belediyemiz tarafından desteklenecektir.
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın içinde bulunduğu olumsuz koşullardan en az seviyede etkilenmesi için belediyemiz tarafından gereksinimleri karşılanmaya çalışılmaktadır. Gerçekten yardımlar gelir seviyesi düşük, ihtiyacını karşılayamayacak durumda olan vatandaşa temin edilir.
İlçemizde ikamet eden dar gelirli ihtiyaç sahibi, çocuklu ailelerin, 01.01.2019 tarihinden sonra doğan (2 Yaşına kadar) çocukları için bu yardımdan faydalanmak üzere e-devlet üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-sosyal-yardim...) belediyemize başvuru yaparak gelir durumu değerlendirilerek yardım yapılacaktır.