13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Barış Mahallesi Cem Evinin Çevre Düzenlemesi Belediyemiz Tarafından Yapıldı
İlçemiz Barış mahallesinde bulunan Cem Evinin bahçe düzenlemesi belediyemiz tarafından yapımına başlanılarak tamamlandı.

2015
Ptt Kavşağı Park Çalışmalarına Hızlandırıldı.
İlçemiz Merkezinde Bulunan Ptt Kavşağına belediyemiz tarafından park yapım çalışmaları başlatıldı ve hızla devam etmektedir.

2015
Pınarbaşı Mahallesi Hacılar Kavşağı Köprü Çalışmaları Tamamlandı.
Pınarbaşı mahallesi hacılar kavşağına yeni bir köprü yapılmıştır. İki yolu bir birbirine bağlayan önemli bir köprü olup, halkın ulaşım proplemi ortadan kaldırılmıştır.

Azizler Caddesi Yol Düzenleme Çalışmalarına Başlanıldı
Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan Seyitaliler mahallesi Azizler caddesinin yol yapım çalışmalarına başlanıdı.

Hz. Hüseyin'in Kerbela'da Şehit Edilmesi
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ Muharrem ayına münhasıran Hz. Hüseyin' in Kerbela' da Şehit Edilmesi İle İlgili bir Mesaj Yayınladı.

Nurhak Ankara'da Yaşanan Katliamı Protesto Etti
Nurhak Ankara'da yaşanan katliamı oturma eylemi yaparak protesto etti.

Belediye Meclisinin 2015 Ekim Ayı Olağan Toplantısı
Belediye Meclisimiz 2015 Yılı Ekim Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımızdan 19 Eylül Gaziler Gününü Kutlama Mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ 19 Eylül Gaziler Gününü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımızdan Kurban Bayramı Mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Nurhak'ta Savaşa Hayır Yürüyüşü
Nurhak'ta geçen hafta cuma günü "Savaşa Hayır Barış Hemen Şimdi" yürüyüşü yapıldı.

Belediye Meclisinin 2015 Eylül Ayı Olağan Toplantısı
Belediye Meclisimiz 2015 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş'un 1 Eylül Dünya Barış Günü mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş 1 Eylül Dünya Barış Günü İle İlgili Bir Mesaj Yayınladı.

Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş'un 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93.yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Zillihan Kültür ve Dayanışma Evinin Açılışı Yapıldı
İlçemizin Barış Mahallesi Zillihan Küme evlerinde Zillihan Kültür ve Dayahışma Evinin açılışı yapıldı.

2015
Nurhak Kültür Şenlikleri & Barış Bulut Pınarı Kültür ve Doğa Festivali İptal Edildi
Nurhak Belediye Meclisi 24 Temmuz 2015 tarihinde saat 14:00’ da olağanüstü toplanarak ülkemizdeki ve bölgemizdeki yaşanan olayları değerlendirilerek

2015
2015 Yılında Düzenlenecek Olan 11. Nurhak Kültür Şenlikleri & Barış Bulut Pınarı Kültür ve Doğa Festival Hazırlıkları Hızla Devam Ediyor
Nurhak Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen kültür şenlikleri...

Belediye Başkanımızdan Bayram Mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

2015
İlçemizde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Nurhak İlçe Belediyesi Organizasyonunda İftar Yemeği Verildi.

Nurhak Barış Cem Evinden Babalar Günü Kutlaması
Nurhak Barış Cem Evinden Bir İlk Daha; Babalar Günü Büyük Bir Çoşku ve İlgi İle Kutlandı.

Nurhak İlçesi Okullarının Yıl Sonu Bilim, Kültür ve Sanat Şenlikleri
İlçemiz okullarının yıl sonu Kültür, Sanat ve Bilim şenlikleri büyük bir hayret izlendi.

2015
Belediyemize, Türkiye Belediyeler Birliğinden Bir Adet Yeni Çöp Kamyonu Alınmıştır
Belediyemize, Türkiye Belediyeler Birliğinden sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında bir adet yeni çöp kamyonu alınmıştır.

Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci İlçemizi Ziyaret Etti
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci İlçemize Ziyaret ederek ilçemiz hakkında bilgi aldı.

Kardeş Belediyemizdezden Kardeş Desteği
Kardeş Belediyeden (İzmir Karabağlar) Kardeş Desteği

İlçemizdeki Ana Sınıfı Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği
İlçemizdeki Ana Sınıfı öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Nurhak'ın Mucitleri Dudak Uçuklattı
Karaçar Ortaokulu Öğrencilerinin Hazırlamış Olduğu 4006 Tübitak Bilim Fuarı Dudak Uçuklattı

İlçemizde Yeni Bir Fırın Açılmıştır
İlçemizde hizmete açılan SER-AY Unlu Mamülleri Fırını halkın hizmetine girdi.

Nurhak CHP Gençlik Kollarının Konser Etkinliği
Nurhak CHP Gençlik Kolları, Yaşanacak bir Türkiye Cumhuriyeti Gençlik Konseri düzenledi.

Cem Tv. Aynur Haşhaş İle Nurhak'ta
Halk türküsünün ünlü sanatçılarından Aynur Haşhaş ve Prodüksiyoncu Tacım Küşne İlçemizin tanıtımına yönelik çekim yapmak üzere Nurhak'ı ziyaret ettiler.

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayrımı İle İlgili Bir Kutlama Mesajı Yayınladı

Kullar Cumhuriyet Anaokulunun Düzenlemiş Olduğu Anneler Günü Etkinliği
Kullar Cumhuriyet Anaokulunun düzenlemiş olduğu Anneler günü etkinliğinde miniklerin rol aldığı oyunlarda renkli sahneler ortaya çıktı.

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ]