13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Oca
Gerçek Makam Halkın Yanıdır (Elbistan Gündem Haber)

İlçemizde Son Hava Durumu
İlçemiz bu gün yoğun kar yağışının etkisi altında.

Nurhak Beyaza Büründü
İlçemizin vazgeçilmezi kar, 2016 nın ilk haftasında Nurhak’ı beyaza bürüdü.

Nurhak'ta okullar tatil edildi
05/01/2016 Salı günü yoğun kar yağışı nedeniyle Nurhak ilçesi genelinde Eğitim-Öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.

Belediye Başkanımızdan Yeni Yıl Mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ yeni yıl kutlama mesajı yayınladı

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş' un Katıldığı “Bir Konu Bir Konuk” Programı Yayınlandı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş' un katıldığı, Filozof Medya Prodüksiyon Ajansın hazırladığı “Bir Konu Bir Konuk” Programı yaınlandı.

2015
Belediye Meclis Üyemiz Aslan Palalı Komşu İlçemiz Elbistan' da Yaşanan Hava Kirliliğine Dikkat Çekti
Komşu İlçemiz Elbistan'ın maruz kaldığı hava kirliliği sorununun çözülmesine yönelik bir talepte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Aslan Palalı'dan geldi.

Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş “Bir Konu Bir Konuk” Programında
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Filozof Medya Prodüksiyon Ajansın çekmiş olduğu “Bir Konu Bir Konuk” Programına katıldı.

Cumhuriyet Anaokulu Minikleri Yerli Malı Haftasını Kutladı
İlçemiz Kullar mahallesindeki, Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, tüm yurtta kutlanan “Yerli Malı Haftası” kapsamında etkinlik düzenledi.

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Aksu Tv.' nin Kuruluş Yıl Dönümünde Başarılar Diledi
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Aksu Tv.' nin Kuruluş Yıl Dönümünde Canlı Yayın Stüdyolarında Aksu Tv' yi ve Ekibini Tebrik Etti

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ 24 Kasım Öğretmenler Günü Sebebi ile Bir Kutlama Mesajı Yayınladı
Dünyanın en onurlu işini yapan aydınlık geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimize Belediye Başkanımızdan kutlama mesajı.

Kahvehanelerde Doğal Gaz Anlatıldı
Kahvehane kahvehane gezilerek halkımıza doğal gazın, ekonomik, çevreci, ısıl verimliliğinin yüksek, kullanımının kolay ve temiz olduğu anlatılarak, doğal gaz aboneliği yaptırmaları için vatandaşlarımıza çağrıda bulunuldu.

Belediyemizden, Nurhak Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Bağlama Kursu
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş, Nurhak Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bağlama öğrenme taleplerine duyarlılık göstererek...

Belediyemizden Doğal Gaz Bilgilendirme Toplantısı
Belediyemiz tarafından, mahalle muhtarlarına ve belediye meclis üyelerine yönelik doğal gaz bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER İlçemizi Ziyaret Etti
Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü ilçemizi ziyaret etti.

Yurt Dışında Yaşayan Nurhaklı Hemşehrilerimize Çağrı
Yurt dışında yaşayan Nurhaklı hemşehrilerimizi doğal gaz aboneliğine çağırıyoruz.

Nurhak'a Doğalgaz Gelecek
Nurhak Belediyesi olarak, ilçemizin doğalgaza kavuşturulması ile ilgi çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Belediye Başkanımızdan 10. Kasım Mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Belediye Meclisinin 2015 Kasım Ayı Olağan Toplantısı
Belediye Meclisimiz 2015 Yılı Kasım Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi.

Engelsiz Yaşam
Belediyemizden engelsiz yaşam çalışmaları.

Tatlar Mahallesi Atatürk Caddesi Yol Çalışmaları
İlçemiz Tatlar mahallesi Atatürk Caddesinin yol genişletme ve düzenleme çalışmaları tamamlandı.

2015
2016 Yılında Yapılacak Olan 11. Nurhak Kültür Şenlikleri & Barış Bulut Pınarı Kültür ve Doğa Festivalinin Tarihleri Belirlendi
Nurhak Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen, Nurhak Kültür Şenlikleri&Barış Bulut Pınarı Kültür ve Doğa Festivalinin tarihleri belirlendi.

Cumhuriyetimizin 92. Yılı Kutlandı
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Başkanımızdan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesaj yayınladı.

Selvi Kılıçdaroğlu Nurhak’ta
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Nurhak’ı Ziyaret Etti.

İlçemiz Barış Mahallesi Cem Evinin Aşure Etkinliği
İlçemiz Barış Mahallesinde faaliyet gösteren Barış Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği etkinlikte, yüzlerce kişiye aşure ikram edildi.

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Pınarbaşı Cem Evinde Düzenlenen Aşure Etkinliğine Katıldı
Başkanımız Av. Ahmet Akuş, İlçemiz Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Cem Evinde, Nurhak Hacı Bektaşı Veli Vakfının organize ettiği aşure günü etkinliğine katıldı.

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Merkez Cem Evinde Düzenlenen Aşure Etkinliğine Katıldı
Başkanımız Av. Ahmet Akuş, İlçemiz Hüyük Mahallesinde bulunan Merkez Cem Evinde, Nurhak Hacı Bektaşı Veli Vakfının organize ettiği aşure günü etkinliğine katıldı.

Kanalizasyon Çalışmalarını Belediye Başkanımız Yerinde İnceledi
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş, İlçemizde yapılmakta olan Kanalizasyon çalışmalarını gezerek yerinde inceledi.

Başkanımız, Ptt Kavşağındaki Park Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş Ptt kavşağındaki park çalışmalarındaki gelişmeleri yerinde inceledi.

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ]