13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
2015
Nurhak Anadolu Kültür Evi Dayanışma Gecesi (Nassey/Fransa)
Belediye Başkanımız Av. Ahmet Akkuş yurt dışındaki gurbetçilerimizi ziyaret etti.

Nurhak’ta Şarkılı Halaylı 1 Mayıs Kutlaması
Nurhak'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bayram Havasında kutlandı.

2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sebebiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı

2015
Meclis Üyesi Hüseyin Per, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç' u Topa Tuttu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde de Meclis üyeliği yapan Nurhak Belediye Meclis üyesi Hüseyin Per, K.maraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç' u topa tuttu

23 Nisan Kutlamaları
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıl Dönümü İlçemizde Coşkuyla Kutlandı.

Çanakkale Müzesi Nurhak’ta
Çanakkale Seddül Bahir Savaş Müzesi gezici tır ile Nurhak' ta sergilendi.

İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Tarafından İlk Yardım Eğitimi Verildi
İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Nurhak Misak-i Milli konferans salonunda ilk yardım eğitimi verildi.

2015
Çanakkale Zaferi ve Ermeni Tehciri konulu konferans verildi.
İlçemizde Çanakkale Zaferi ve Ermeni Tehciri konulu anlamlı bir konferans verildi.

Nurhak'ta Newroz Kutlamaları
Nurhak ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gençlik kolları tarafından 23 Martta Newroz kutlamaları etkinliği yapıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100.Yıldönümü
İlçemizde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100.Yıldönümü için düzenlenen program.

İlçemizde Ali Baba Kebap&Yemek Salonu Açılmıştır
İlçemizde, Ali Baba Kebap&Yemek Salonu açılarak halkın hizmetine sunulmuştur.

İstiklal Marşı’nın Kabulünün Yıldönümü Duygulandıran Etkinliklerle Kutlandı
İlçemizde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıldönümü, izleyenleri duygulandıran etkinliklerle kutlandı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Nurhak Belediyesi Yine Boş Geçmedi
Nurhak Belediyesi Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel program hazırladı.

2015
Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği
Nurhak Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlenecektir.

2015
Nurhak Özgecan' ın Feryadına Sessiz Kalmadı (Nurhak' ta Özgecan İçin Basın Açıklaması Yapıldı.)
Özgecan' ın feryadına Nurhak halkı sessiz kalmadı. Kötü hava şartlarına rağmen yüzlerce kişi Özgecan'a yapılan insanlık suçuna karşı tepkilerini gösterdi.

Mebus Haber Dergisi 11. kez düzenlediği ödül töreni
Mebus Haber Dergisi 11. kez düzenlediği törenle basın, siyaset, iş ve sanat dünyasında Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ' u ödüle layık gördü.

Nurhak Hacı Baktaş-ı Veli Vakfının Basın Açıklaması
Nurhak Hacı Baktaş-ı Veli Vakfının laik çağdaş bir eğitim için zorunlu din derslerinin kaldırılması ve Cem Evlerinin İbadethane Olarak kabul edilmesi için Nurhak Hacı Baktaşı Veli Vakfı Binası önünde basın açıklaması yaptı.

İlçemizde Yeni Bir Lokonta Açılmıştır
İlçemizde hizmete açılan Nur Sulu Yemek ve Kebap Salonu halkın hizmetine girdi.

Oca
2015
Nurhak Boynu Bükük Kalmasın.
Elbistan-Afşin-Göksun-Ekinözü-Nurhak Kamu Yatırımları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuşan Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş

Oca
2015
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ' un Eğitim İçin Verdiği Demeç.
Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, ilçelerinde eğitim alanında özellikle lise düzeyinde eksikliklerinin bulunduğunu belirterek, “Eğitim için valiz hazırlayıp ilçe dışına giden gençlerimizin sayısının azalmasını istiyoruz”

Başkanımızdan Yeni Yıl Mesajı
Belediye Başkanımız Av.Ahmet AKKUŞ yeni yıl kutlama mesajı yayınladı

2014
Belediye Başkanı Av.Ahmet AKKUŞ 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı
Dünyanın en onurlu işini yapan aydınlık geleceğimizin mimarı olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer Nurhak Belediyemize Ziyarette Bulunmuştur
Nurhak İlçemizi Ziyaret eden, Kahramanmaraş Valimiz Sayın;Mustafa Hakan Güvençer,“El ele verip birer işin ucundan tutacağız ve Nurhak’ı geliştireceğiz” dedi.

Barış Kültür ve Cem Evinde Aşure Etkinliği
İlçemiz Barış Mahallesinde faaliyet gösteren Barış Kültür ve Cem Evi Derneğinin organize ettiği etkinlikte yüzlerce kişiye aşure ikram edildi.

Başkanımızdan 10 Kasım Mesajı
Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Unutulmayan İlçe Nurhak
İlçemizde daha önce görev yapan kaymakamlarımızdan Syn; Serdar KARTAL İlçemizi ziyaret ederek belediyemize konuk oldu.

2014
İlçemize Yeni Atanan Kaymakamımız Syn; Osman DEMİR Belediyemize Ziyarette Bulundu.

Eki
2014
Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesaj yayınladı

Eki
Elbistan Ticaret Odası Başkanı, İlçemize Ziyarette Bulundu
Elbistan Ticaret Odası Başkanı Mustafa PAKSOY ve Yönetim Kurulu Belediye Başkanımızı Makamında Ziyaret etti.

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ]