Gaziler Günü Resmi Törenle Kutlandı

İstiklal Mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümü vesilesiyle yapılan törene  İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Ahmet AKKUŞ, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şehit yakınları, Gazilerimiz ve vatandaşlarımızın katıldı.

Atatürk anıtına çelenklerin konması ile  başlayan program, İstiklal marşı ve saygı duruşu ile devam etti. Gaziler Derneği Başkanı Hasan BÜLBÜL ve Nurhak Kaymakamımız günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

Tören alanındaki programın ardından ilçemiz protokol üyeleri, şehit yakınları, gazilerimiz ve aileleri, muhtarlar ve vatandaşlarımızla hep beraber yemek programına katıldılar.