ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Eskiköy Mahalle Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye başkanımız İlhami Bozan'ın başlattığı Mahalle Meclis Toplantıları Eskiköy Mahallesi toplantısıyla devam etti.

Belediye başkan v. Turabi Yıldız ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Güzel Eski köy mahallesinde Mahalle meclisi toplantısı gerçekleştirdi.

Eskşköy  Mahalle sorunları, ihtiyaçları ve  var olan potansiyeli vatandaşlarla istişare edilerek çözüm yolları arandı.