13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Engelli ve Engelli Yakınlarına Eğitim Semineri Verildi
       Belediyemiz organizasyonunda Nurhak Misak-i Milli Konferans Salonunda Engellilere ve Engelli yakınlarına yönelik Engelli Dernekleri Federasyonu tarafından, Dernekleşme, Engelli Hakları, Sosyal ve Psikolojik eğitim semineri verildi. Açılış konuşması yapan Belediye Başkanımız İlhami BOZAN toplumun bütün bileşenlerini bir araya getirmeliyiz ve beraber yürümeliyiz diyererek ilerleyen süreçte engellilerin sosyal yaşama entegre etmek için daha fazla emek vereceğiz dedi.
       Seminere konuşmacı olarak katılan Engelli Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman KURTASLAN'a Engelliler Konfederasyonu Mali Sekreteri Av. Hasan TATAR'a, Üniversite Öğretim Üyesi Klinik Psikolog Mehmet MIDIK' a ve seminere katılım sağlayan herkese teşekkür etti.