13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Cumhuriyetimizin 96. Yılı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı. 28 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanında, Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başlayan tören, 29 Ekim Salı günü Cumhuriyet Bayramı etkinliği, Nurhak Kapalı Spor Salonunda Bayram Programı ile son bulmuştur.
       Nurhak kapalı spor salonundaki Cumhuriyet Bayramı etkinliğine; İlçe Kaymakamı Cihat KOÇ, Garnizon Komutanı Teğmen Mehmet ÇİL, Nurhak Belediye Başkanı İlhami BOZAN, İlçe Emniyet Amiri Yusuf  KIZIL’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MARANGOZ, şube ve okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.
       Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu.