Cumhuriyetimizin 95. Yıl Dönümü Kutlandı

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Nurhak'ta da büyük bir coşku ile kutlandı.

28. Ekim Pazar günü hükümet konağı önünde Atatürk büstüne çelenk konulması ile başlayan tören programı, 29 Ekim Pazartesi günü Nurhak Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlama töreni ile devam etti.

Hükümet konağı önündeki  törene: Nurhak kaymakamı Cihat KOÇ, Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, ilçemiz kurum ve daire amirleri, muhtarlarımız, siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

29 Ekim Pazartesi saat 10.00 da kaymakamımız makamında tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Meydanındaki etkinler; Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kaymakamımız ve Belediye başkanımız öğrencilerin ve halkımızın bayramını kutladı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, tiyatro, oratoryo ve müzik dinletisi ile son buldu.