Cumhuriyet Anaokulundan Belediyemize Ziyaret
     Cumhuriyet Anaokulunun minik öğrencileri kurum gezileri kapsamında belediyemizi ziyaret ettiler. Okul müdüresi Rumeysa Çakır ve öğretmenleri ile beraber Nurhak belediyesine gelen minik öğrenciler ile belediye başkan yardımcımız Eyüp Deli ilgilendi. Öğrencilerle sıcak sohbetlerde bulunan başkan yardımcımız belediyelerin görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi ve hatıra fotoğrafları çekildi.
     Ziyaretlerinden dolayı Başkan yardımcımız, okul müdüresi Rumeysa Çakır’a ve minik öğrencilere teşekkür etti.