Cumhuriyet Anaokulu’ ndan Yıl Sonu Gösterisi
Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri büyük beğeni topladı.

Cumhuriyet Anaokulu’ nda eğitim gören öğrencilerin yıl sonu gösterilerine; İlçe Kaymakamımız İsmail Pendik, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Fatih Torun, Belediye Başkanımız Av Ahmet Akkuş, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz, Şube müdürleri, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Olgunsoy çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Cumhuriyet Anaokulu bahçesindeki etkinlik, Okul Müdürü Rumeysa ÇAKIR’ ın açılış konuşmasıyla başladı.
     Çakır; “çocuklar bizim hayatımız, yaşam kaynağımız, canımız, neşemizdir. Çocuklar birer çiçek ve bugün bu çiçekler hayatın ilkokulundan yani anaokulundan mezun olmanın heyecanını yaşıyorlar.
     Hepimiz biliyoruz ki bireyler kişilik gelişiminin yaklaşık yüzde yetmişini anaokulu yaşında tamamlıyor. Bizde anaokulu olarak bu bağlamda sorumluluğumuzun bilinci içerisinde çocuklarımızın gelişimini en iyi şekilde tamamlaması için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz diyerek programda emeği geçen herkese teşekkür etti.”

Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ; Yapmış olduğu selamlama konuşmasında, Sahnede bulunan minik çocukların renga renk el baskılarını gök kuşağı rengine benzeterek işte Cumhuriyet tüm renkleri içinde barındırıyor diyerek Cumhuriyet Ana okuluna yakışır bir sahne ve etkinlik olduğunu belirterek Cumhuriyet Anaokuluna ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Slayt sunumu, skeç gösterisi, tiyatro gösterisi, müzik dinletisi, çocuk oyunlarının yer aldığı program büyük bir beğeni ve coşkuyla izlendi ve program ödüllü çekilişlerle sona erdi.