CHP Nurhak Kadın Kolları İlk Ziyaretlerini Belediyemize Yaptılar

Daha önce belediyemize ziyarette bulunmak için randevu alan lakin mahallesinde komşusunun vefatı nedeni ile heyete katılamayan başkan Fadime ERİK yokluğunda gerçekleşen ziyarette CHP Kadın Kolları Yöneticilerini Belediye Başkanımızın Görevli olarak Ankara’da olmasından dolayı Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI Makamında kabul etti.

Kadın Kolları’ndan sorumlu ilçe Bşk. Yrd. Fidan KARACA başkanlığında Kadın kolları yöneticileri Gülhan SAKALLI, Sebaha GÜZEL ve Fadi KARACA Başkan vekilimize çiçek sunarak, CHP Kadın kolları olarak bütün kurum ve esnafları ziyaretlere başladık ve ilk olarak Belediyemizden başlamak istedik Başkanımızın yokluğunda size ve tüm personelinize kolaylıklar ve başarılar diliyoruz dediler. Çiçeğe ne gerek vardı sizler her biriniz bir çiçeksiniz çünkü sizler bahçelerinde çiçek gibi evlatlar yetiştiren annelersiniz dedi. Çay ikramı sonrasında bir süre sohbet eden Başkan vekilimiz CHP Kadın kolları yönetimine aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı olarak dernek şubesine ait Ay Yıldızlı ve Atatürk’lü bir duvar saati hediye etti.
Seçilen başkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Vekilimiz PALALI Seçilen başkan ve yönetimine görevlerinde ve çalışmalarında başarılar dileyerek “ Kadın olmayan yerde çiçek açmaz ve Kadını olmayan örgütler ve kurumlar çökmeye mahkumdurlar “ dedi.