CHP Belediye Başkan Adayı ve CHP İlçe Yönetiminden Başkanımıza Ziyaret

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Nurhak Belediye Başkan adayı olan İlhami BOZAN (Öğretmen) ve CHP Parti Yönetimi Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ’ u makamında ziyaret ettiler.

Başkan adayı BOZAN Belediyemizin bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür etti. Belediye birimlerini de gezerek personellerle bir süre sohbette bulunan CHP Belediye Başkan adayına ve parti yönetimine Belediye Başkanımız Akkuş ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, kendilerine adaylığı sürecinde başarılar diledi.