Çanakkale Zaferinin 103. Yıl Dönümü Kutlandı
Çanakkale zaferinin 103. yıl dönümü Nurhak Kaymakamı İsmail PENDİK, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Fatih TORUN, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet AKKUŞ, Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN, kamu kurum  kuruluşlarının müdürleri ve vatandaşlarımız katılımıyla gerçekleşti.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103.Yıldönümü, Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Büstüne çelenk konması ile başladı ve Nurhak Misak-i Milli Konferans Salonunda Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafında hazırlanan program ile devam etti. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan program Öğretmenlerimiz  tarafından hazırlanan şiirler, türküler, Çanakkale Zaferinin kazanılması ile ilgili tiyatro ve oratoryo gösterileri öğrenciler tarafından başarı ile sunuldu.
      Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103.Yıldönümü için; ''Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası ve milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en önemli simgelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, bir azmin ve inancın zaferidir.
Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.'' dedi.