13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Çağlayancerit Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Belediyemize ziyarette bulundurlar

Çağlayancerit kaymakamı sayın Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi SARIALTUN, Belediye Başkanımız İlhami BOZAN'I ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe kaymakamımız Cihat KOÇ, Belediye Başkan Yardımcımız Eyüp DELİ, Umutlu mahalle muhtarımız Hamit VURAL, Belediye meclis üyelerimiz Deniz KURT, Mehmet Güzel, Turabi YILDIZ, Hasan PAKER, Celal ÇÖPLÜ ve CHP ilçe başkanı Oruç KÖMESÖĞÜTLÜ başkanımıza eşlik ettiler.

İlçeler arası diyaloğun gelişmesi için istişarelerde bulunan heyet, komşu iki ilçenin sorunları ve çözümleri ile ilgili ortak yapılabilecek konularda iş birliği ve yardımlaşma içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin önemini vurguladılar.