Büyükşehir'den Nurhak'ta İftar Yemeği

Nurhak Orta Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amirinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanımızı Av. Ahmet Akkuş, İftar yemeğine katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir belediyesinden gelen misafirlere ve Nurhak halkınana hoş geldiniz diyerek bu iftar yemeğinin ilçemizde gerçekleştirlmesindeki katkılarından dolayı Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür etti.

İftar programının ardından Başkan Erkoç ve beraberindeki heyete başkanımız çay ikram ettiler.Vatandaşlarımız Başkan Erkoç'a ilçemizin genel sorunları hakkında bilgi verilerek, bir süre sohbet edildi.