Büyükşehirden İlçemizde İftar Yemeği

Nurhak Belediyesi yanında gerçekleştirilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Fatih TORUN, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin AKDOĞAN'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanımızı Av. Ahmet Akkuş, İftar yemeğine katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir belediyesinden gelen misafirlere ve Nurhak halkınana hoş geldiniz diyerek bu iftar yemeğinin ilçemizde gerçekleştirlmesindeki katkılarından dolayı Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür etti.

İftar programının ardından Başkan Erkoç Nurhak Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik ve Belediye Başkanı Ahmet Akkuş tarafından karşılanan Başkan Erkoç'a ilçemizin genel sorunları hakkında bilgi verilerek, bir süre sohbet edildi.