13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Belediyemizden İki Memurumuzu Personel Eşliğinde Emekliye Uğurladık

Uğurlama merasiminde konuşan Belediye Başkanımız İlhami BOZAN, “Tahsildar Memurumuz Mustafa GÜNDÜZ ve Zabıta Memurumuz Ahmet SAKALLI arkadaşlarımızın şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, özel hayatlarında ve aile hayatlarında hepsine başarılar diliyorum. Mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum” dedi.
       Başkanımız Bozan, tüm belediye personeli ile Nurhak halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek, bundan sonra da mesai arkadaşlarımızla birlikte İlçemize her anlamda sosyal, kültürel, ekonomik ve altyapı anlamında daha ileri noktalara taşıyacağız. Bunu da sizler gibi gece gündüz demeden fedakârca çalışan personellerimizle birlikte hayata geçireceğiz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyeceğiz.” dedi. Emekli olan personellerimize teşekkür plaketi verilerek hatıra fotoğrafları çekildi.