Belediyemiz, TÜM-BEL-SEN ile Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Belediyemiz ve Tüm-Bel Sen (Tüm Belediyeler Sendikası) arasında belediyemiz memur personelini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Tüm-Bel Sen İşyeri Temsilciliği ile Belediye Başkanımız İlhami BOZAN, Belediye memurlarımızın katılımıyla toplu sözleşme imzalandı.
     Başkanımız İlhami Bozan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Sendikal sözleşmeler sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu belirterek, kurumumuzun ve çalışanlarımızın her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir performans sergilemesi için daha duyarlı ve özverili olması gerektiğini belirtti. Başkanımız Bozan; sözleşmenin her iki tarafa hayırlı olması temennilerinde bulundu.
     Tüm-Bel Sen Belediye işyeri temsilcimiz Hüseyin Olgunsoy, Bölge temsilcimiz Niyazi Çevik ve yönetimdeki arkadaşlar ile birlikte, Belediye başkanımız İlhami Bozan’ a çalışanlarının haklarının korunmasında göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.