ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan nutuk2 nutuk1 manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 KOLANYA K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Belediyemiz, TÜM-BEL-SEN ile Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Belediyemiz ve Tüm-Bel Sen (Tüm Belediyeler Sendikası) arasında belediyemiz memur personelini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Tüm-Bel Sen İşyeri Temsilciliği ile Belediye Başkanımız İlhami BOZAN, Belediye memurlarımızın katılımıyla toplu sözleşme imzalandı.
     Başkanımız İlhami Bozan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Sendikal sözleşmeler sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu belirterek, kurumumuzun ve çalışanlarımızın her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir performans sergilemesi için daha duyarlı ve özverili olması gerektiğini belirtti. Başkanımız Bozan; sözleşmenin her iki tarafa hayırlı olması temennilerinde bulundu.
     Tüm-Bel Sen Belediye işyeri temsilcimiz Hüseyin Olgunsoy, Bölge temsilcimiz Niyazi Çevik ve yönetimdeki arkadaşlar ile birlikte, Belediye başkanımız İlhami Bozan’ a çalışanlarının haklarının korunmasında göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.