Belediyemiz ile Sendika (TÜM-BEL-SEN) Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediyemiz ve Tüm-Bel Sen (Tüm Belediyeler Sendikası) arasında belediyemiz memur personelini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Tüm-Bel Sen İşyeri Temsilciliği ile Belediye Başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ, Belediye Meclis Üyelerimiz ve memurlarımızın katılımıyla toplu sözleşme imzalandı.
     Başkanımız Av. Ahmet Akkuş, imza töreninde yaptığı konuşmada, Sendikal sözleşmeler sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu belirterek, kurumumuzun ve çalışanlarımızın her yıl bir önceki yıldan daha iyi bir performans sergilemesi için daha duyarlı ve özverili olması gerektiğini belirtti. Başkanımız Akkuş; sözleşmenin her iki tarafa hayırlı olması temennilerinde bulundu.
     Tüm-Bel Sen Belediye işyeri temsilcimiz Hüseyin Olgunsoy, Bölge temsilcimiz Niyazi Çevik ve yönetimdeki arkadaşlar ile birlikte, Belediye başkanımız Av. Ahmet Akkuş’ a ve belediye meclis üyelerine, çalışanlarının haklarının korunmasında göstermiş oldukları ince duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.