Belediye Meclisinin 2017 Haziran Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı
      Belediye Meclisimiz, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş'un Başkanlığında 2017 Haziran Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda gündem ve gündem dışı konular gündeme alınarak meclis üyeleri tarafından müzakere edilerek karara bağlandı.Belediyemiz müdürlüklerinin aylık çalışma raporları müdürler tarafından belediye meclisine okundu. Meclis üyelerinin , mahalle muhtarlarının ve vatandaşlarımızın öneri ve talepleri alındı.

Toplantımızda Nurhak ilçesinin genel olarak sorunları analiz edildi ve çözüm yolları arandı. Toplantı sonrasında Belediye Başkanımız meclis üyelerine toplantıya iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek, toplantıyı bitirdi.