Belediye Meclisimiz 2018 Ocak Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Belediye Meclisimiz, Belediye Başkanı Avukat Ahmet Akkuş'un Başkanlığında 2018 yılı Ocak  Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

2017 yılında aramızdan ayrılan değerli meclis üyelerimiz Duran ZİNCİR ve Hüseyin PER anılarak, Nurhak için ne kadar büyük kayıplar olduğu dile getirildi, üzüntüler ve anılar paylaşıldı. Başkan AKKUŞ, Merhum Meclis üyelerimize Allah'tan rahmet Ailelerine sabır diledi.

Toplantıda gündem ve gündem dışı konular gündeme alınarak meclis üyeleri tarafından müzakere edilerek karara bağlandı.Belediyemiz müdürlüklerinin aylık çalışma raporları müdürler tarafından belediye meclisine okundu. Meclis üyelerinin , mahalle muhtarlarının ve vatandaşlarımızın öneri ve talepleri alındı.

Toplantımızda Nurhak ilçesinin genel olarak sorunları analiz edildi ve çözüm yolları arandı. Toplantı sonrasında Belediye Başkanımız meclis üyelerine toplantıya iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek, toplantıyı bitirdi.