Belediye Başkanlığına Meclis Üyemiz Aslan PALALI vekalet etmektedir
     Belediye başkanımız Av. Ahmet AKKUŞ Belediye işlerinin takibi için Ankara ya görevli olarak gitmiştir. Belediye başkanımız dönünceye kadar yerine Belediye Meclis üyesi (K.maraş Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi) Aslan PALALI vekalet etmektedir.

Belediye Başkan Vekilimiz Aslan PALALI müdürlerle istişare toplantısı yaparak, yapılmakta olan işler ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Vekilimiz yapılmakta olan ve yapılacak işlerin aksamadan yürütülmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Belediyemiz müdürlerine ve çalışan diğer personellere görevlerinde başarılar diledi.