13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Belediye Başkanımız İlhami BOZAN' dan 10 Kasım Mesajı
Belediye Başkanımız İlhami BOZAN, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında “10 Kasımlar, bir anma ve matem günü olmaktan çok, Mustafa Kemal’in eserlerinin genç nesillere daha iyi öğretildiği günler olmalıdır. Tüm Dünya’nın örnek aldığı Ulusal Kurtuluş Savaşı, sonrasında ortaya konulan çağdaşlaşma adımları ve Devrimler gençlerimize her zamankinden daha fazla aktarılmalıdır” ifadelerini kullandı.
      “Bağımsızlık savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. yılında sevgi ve özlemle anıyorum” dedi.