13. Nurhak Kültür Şenlikleri (4) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (3) 13. Nurhak Kültür Şenlikleri (2) 13. Nurhak Kültür Senlikleri (1) ba?kan cocuklar ba?kan ilhami 23 nisan k?y?lar ba?kan manzara4 manzara3 manzara2 manzara1 K?z?lca manzara kaR 2017 kar 3 kar  2 09 nurhak1 NurhakHava (3) NurhakHava (2) NurhakHava (1) Personel Genel Nurhak7 Nurhak6 Nurhak5 Kamerat?n Han? yayla Tatlar Merkez Tar?m aletleri Keklik Nurhak Nurhak Merkez k?? gecesi 22 Manzara da? Manzara
Belediye Başkanımız İlhami BOZAN 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.

Belediye Başkanımız İlhami BOZAN, halkımızın 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.

Başkan bozan yaptığı yazılı açıklamada, ''Demokrasi ve insan haklarının geliştirilmesi açısından tarihi bir öneme sahip olan 1 Mayıs, aynı zamanda iş ve emek mücadelesi verenlerin daha eşit ve özgür dünyaya olan özlemlerini dile getirdikleri bir gündür.

Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar çalışanların her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya ve aynı ilkelerle çalışmaya devam edeceğiz. 1 Mayıs, sömürüye karşı verilen mücadelenin simgeleşmiş tarihsel adı; alın teriyle ekmek mücadelesi veren işçilerimizin günüdür.Alın teriyle, emeğiyle çok zor şartlar altında tarımda, sanayide, bilimde, teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın daha pek çok alanında ekmeğini kazanan ve yaşadığımız çevrenin ve dünyanın güzelleşmesine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.''dedi.