Belediye Başkanımız Avukat Ahmet AKKUŞ İlçe Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Belediye Başkanımız Avukat Ahmet AKKUŞ bu ay Tatlar Kasabamızda yapılan İlçe Koordinasyon Toplantısına katıldı. Sivil toplum temsilcileri, tüm daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda önce Nurhak sorunları ve çözüm yolları daha sonra Tatlar kasabasının sorunları dinlenerek çözüm arandı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu ve vatandaşların direkt olarak sıkıntılarını anlattığı toplantıda; Başkan AKKUŞ, Belediyemiz sorumluluğunda olan veya olmayan her türlü sorunun giderilmesi için belediyenin tüm imkanlarını kullanacağını ve belediyemizin her türlü yardım için vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu belirtti.

Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Avukat Ahmet AKKUŞ, tatlar merkezde bir süre incelemeler de bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.